Nyheter

Tips: Ta med "föreningens tv-kanaler" på semestern

I det gruppabonnemang på tv-kanaler vi har med Telenor sedan våren 2019 ingår även "Telenor Stream". Det gör att varje medlem kan titta på "föreningens tv-kanaler" var man än befinner sig i EU.

Vi fick alla information från Telenor om den här möjligheten när föreningen förhandlat fram det nya avtalet, men det är möjligt att några glömt bort det. Därför kan det nu i semestertider vara värt att påminna om möjligheten.

Genom att installera appen "Telenor Stream" kan vi utan kostnad få tillgång till alla de 17-18 kanaler som ingår i föreningens basabonnemang. De kan man sedan titta på i mobilen. Eller i tv:n med hjälp av Chomecast eller Apple TV om man har tillgång till wifi eller mobilt bredband. Den som har wifi i fritidshuset kan skippa tv-abonnemanget och se tv via föreningens tv-kanaler.

För att kunna installera appen krävs bara att man har ett kundnummer hos Telenor. De som beställde den fria digitalboxen när det nya abonnemanget börja gälla fick samtidigt ett kundnummer. Men om man glömt bort det eller inte skaffade någon box kan man lätt få ett kundnummer genom att ringa till Telenors support och anger namn och adress, tel 020 222222.